Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγχώριο νερό ionizer

Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L

Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L

 • Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
 • Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
 • Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
 • Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
 • Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΊΝΑ
Μάρκα: EHM
Αριθμό μοντέλου: Ehm-929
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 4τεμ
Συσκευασία λεπτομέρειες: 2 σύνολα συσκευάζονται σε 1 χαρτοκιβώτιο.
Χρόνος παράδοσης: εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1500 PC το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: ζωηρόχρωμη οθόνη 3,8 ίντσας LCD Νερό TDS κολπίσκων: 50 - 1000mg/L
PH: 8.5 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: AC110|AC220V|50Hz|60Hz
Όνομα προϊόντων: Εγχώριο νερό Ionizer Λειτουργία: Αντιοξειδωτικός
Υψηλό φως:

ionizers εγχώριου νερού

,

εξαγνιστής εγχώριου νερού

,

PH8.5 αλκαλική μηχανή νερού ionizer

 

 

Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L

 

Η αντίθετη κορυφή ιόνισε τη μηχανή νερού παράγοντας το αντιοξειδωτικό νερό πρότυπο αριθ. Ehm-929

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Με την αυτοκίνητη τεχνολογία χρωμάτων, μια εισαγόμενη ακρυλική επιτροπή αφής, και μια σύγχρονη/κομψή ακόμα εμφάνιση απλός-τύπων αυτό το Ionizers είναι τοπ της γραμμής!

2. Χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία πινάκων ελέγχου αφής, το σύστημα χρησιμοποιεί την ε-βαλβίδα για να ελέγξει τη πηγή νερού.

3. Περιλαμβάνει μια έξοχη μεγάλη ζωηρόχρωμη οθόνη 3,8 ίντσας LCD, οι επιδείξεις LCD ORP, pH, ποσοστό ροής, θερμοκρασία και διαδικασία του νερού.

4. Το αυτόματο σύστημα ελέγχου μικροϋπολογιστών για την ηλεκτρόλυση κάνει το νερό TDS από 50 σε 1500PPM.

5. Το ευφυές σύστημα φωνής μπορεί να αλλάξουν σε διάφορες γλώσσες.

6. Αυτό το Ionizer έχει το έξοχο μεγάλο τιτάνιο 8 – ντυμένα λευκόχρυσος πιάτα (η συνολική επιφάνεια είναι περισσότερο από 1600cm2) που αυξάνει τη ζωή χρήσης. Το σύστημα έχει επίσης την αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία.

7. Τα επίπεδα pH είναι από 2,5 έως 11,2 και το επίπεδο ORP από 550mv σε -850mv.

8. Υπάρχει ορυκτός λιμένας στην κορυφή του συστήματος για να προσθέσει τα μεταλλεύματα όπως απαιτείται.

9. Η υψηλής ισχύος SMPS παροχή ηλεκτρικού ρεύματος χρήσεων, η τάση είναι από 110V στο καθολικό 240V και είναι πολύ ασφαλής και αξιόπιστη. Το σύστημα έχει επίσης ένα ενσωματωμένο υπερθερμαίνοντας θερμαντικό σώμα και μια συνεχή λειτουργία εργασίας.

10. Περιλαμβάνει το μεταβλητό σκοινί δύναμης για το διαφορετικό βούλωμα δύναμης από τη διαφορετική χώρα.

11. Έχει τα ενσωματωμένα διπλά φίλτρα για να προσφέρει το αντίο σε ένα εξωτερικό σύστημα φίλτρων, η εγκατάσταση του νερού ionizer είναι απλή και κατάλληλη!

12. Το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης, θερμοκρασία ζεστού νερού από 95ºF σε 136,4 ºF εξασφαλίζει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του καυτού αλκαλικού νερού χωρίς καταστροφή του ionizer σας.
 

 

 

Το ενεργό ηλεκτρολυτικό νερό είναι:

 

Η χρήση ενεργοποίησε τον άνθρακα, το βαμβάκι PP, τα μη υφανθε'ντα υφάσματα, το ενεργοποιημένες φέρνοντας ασήμι άνθρακα και doughnut την ίνα ως κρεβάτι φίλτρων, ώστε να αποβληθεί το φορτίο ιζημάτων, σκουριά σιδήρου, κόκκινο σκουλήκι, ιδιαίτερη μυρωδιά, υπόλοιπο χλώριο, μαζί με πάνω από το μήκος 0. 01micron των βακτηριδίων, του κολλοειδούς μορίου και της οργανικής ουσίας στο νερό έως ότου ανταποκρίνεται το καθαρισμένο νερό στα εθνικά πρότυπα. Κατόπιν μέσω της χρησιμοποίησης του κράματος Tj-PT και της ιονικής μεμβράνης, το νερό ηλεκτρολύεται στο αλκαλικό και όξινο νερό. Αυτό είναι αποκαλούμενο ηλεκτρολυτικό νερό

 

 

 

Έξι πρότυπα του καλού νερού:


1. Καμία επιβλαβής ουσία
2. Κατάλληλο ποσοστό των ορυκτών ουσιών με την ιονική μορφή
3. Το pH είναι αξία pH αλκαλικότητας: 8.5 ή έτσι
4. Υψηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο
5. Μικρό νερό μοριακό με την καλά όσμωση και το solubleness. (5-6 H2O)
6. Η αρνητική ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποβάλει την οξύτητα γρήγορα
 

 

 

Επίδραση του αλκαλικού ιονικού νερού:
 
1. Το ιονισμένο νερό είναι αποτελεσματικό στο θέμα υπο--υγείας, όπως η δυσκοιλιότητα, το γαστρικό έλκος, το όξινο regurgitation, gout και ο μυς που πονούν κ.λπ.
2. Μπορεί να εξουδετερώσει τις επιβλαβείς ουσίες, όπως η νικοτίνη καπνού, και να ανακουφίσει το σύμπτωμα του ξηρού λαιμού και το υπερβολικό πτύελο προέκυψε από τον καπνό ιονισμένο στο ποτό νερό κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του χρόνου
3. Η κατανάλωση του ιονισμένου νερού μπορεί συχνά να μειώσει τη ζάχαρη αίματος και η συνέπεια, να διαλύσει κλάνει των ασθενών με το διαβήτη και την παχυσαρκία.
4. Τα λαχανικά που παστώνονται στο ιονισμένο νερό μπορούν να αποβάλουν το στυπτικό γούστο. Το τσάι που γίνεται με το ιονισμένο νερό είναι σαφές, και ο καφές που γίνεται με το είναι πιό ευώδης και νόστιμος
5. Η κατανάλωση ιόνισε το νερό αφότου μπορεί γρήγορα να παρέχει τον ηλεκτρολύτη και να αποβάλει ο αθλητισμός την κούραση, εάν είναι αποτελεσματικός στην αποβολή του τοξικού προϊόντος και της υγειονομικής περίθαλψης.
6. Το ενεργό ιονισμένο νερό μπορεί να εξουδετερώσει την οινική οξύτητα ώστε να αποτραπεί ο πονοκέφαλος που προκαλείται λόγω του υπερβολικού οινοπνεύματος κατανάλωσης.
7. Το αλκαλικό ιονισμένο νερό μπορεί γρήγορα να αποβάλει τον ελεύθερο ριζοσπάστη στο σώμα, να βελτιώσει το όξινο σύνταγμα σωμάτων και να αναβάλει τη άνοια.

Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L 0Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L 1Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L 2Αντίθετο τοπ εγχώριο νερό Ionizer που παράγει το αντιοξειδωτικό νερό 50 - 1000mg/L 3

EHM Group Ltd, έχει ειδικευτεί στα προϊόντα κατεργασίας ύδατος & υγειονομικής περίθαλψης για πολλά χρόνια. Με τα έτη προσπάθειας, EHM έχει αναπτυχθεί για να είναι μια κατασκευή, πώληση, και η υπηρεσία μεταπώλησης ενσωμάτωσε την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.
EHM Group Ltd άνετο εργασιακό περιβάλλον, περίπλοκοι εξοπλισμοί παραγωγής και δοκιμής, άριστη ποιοτική διαχείριση και μια αλληλλέγγυα & υψηλή αποδοτική Ομάδα Διοίκησης. Είμαστε στο αυλάκωμα της ακριβούς διαχείρισης, έξοχος-ισόπεδη ποιότητα. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας πέρασαν τα πιστοποιητικά του BV, CE και SGS. Συγχρόνως, κατέχουμε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου μερικοί απ' αυτούς. Τα προϊόντα μας και το εμπορικό σήμα EHM έχουν κερδίσει τη μεγάλη φήμη και εσωτερική και στο εξωτερικό, καθιερώσαμε τη συνεργασία με πολλές σήμα-διάσημες επιχειρήσεις, διεθνώς, και τα προϊόντα μας πωλούνται στην Ευρώπη, ο Βορράς & τη Νότια Αμερική, την Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία άνω των 50 χωρών και περιοχών.
 
Ακολουθώντας τη διοικητική ιδέα «της τεχνολογίας ως ρίζα, προσωπικό ως fundamentality», θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις νεώτερες ανάγκες και να δημιουργήσουμε την αξία για τους πελάτες με την οδήγηση της αγοράς, της προηγμένης τεχνολογίας και των εξοπλισμών, των άριστων τεχνών εργασίας, της καλής ποιότητας και της αλυσίδας εφοδιασμού. Για τον προμηθευτή του, τα οφέλη των λύσεων κατασκευής δυνατότητας και υψηλής τεχνολογίας EHM περιλαμβάνουν την ουσιαστικά μικρότερη χρόνος--αγορά, το χαμηλό κόστος παραγωγής, τη βελτιωμένη χρησιμοποίηση προτερημάτων, το βελτιστοποιημένο προϊόν, τις εύκαμπτες μορφές συνεργασίας και τη διάφορη προνομιακή πολιτική της κυβέρνησης. EHM αφιερώνεται στην παροχή του προμηθευτή του με συνέπεια υψηλού επιπέδου της υπηρεσίας και των καινοτόμων λύσεων στην εφαρμοσμένη μηχανική προϊόντων, το κόστος, την αξιοπιστία και την έγκαιρη παράδοση.
 
Για να βεβαιώσουν ότι τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα ανταποκρίνονται, το σχέδιο για την ποιότητα, το σχέδιο για την αξιοπιστία και το σχέδιο για τις τεχνολογίες ασφάλειας εφαρμόζονται σε όλη τη ανάπτυξη προϊόντος. Οι εργαζόμενοί μας εκπαιδεύονται για να καταλάβουν την ποιοτική υποχρέωση ε-Healthmanufacturer (EHM) και να γίνουν ένα μέρος της συνολικής ποιοτικής λύσης. Σαν μέρος της δέσμευσής μας για τη συνεχή βελτίωση, οι έρευνες ικανοποίησης πελατών χρησιμοποιούν την εισαγωγή για να αναβαθμίσουν συνεχώς τα επίπεδα απόδοσής της.

Ευπρόσδεκτες διαταγές OEM/ODM.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
EHM Group Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tim Wang

Τηλ.:: 86-20-36548852

Φαξ: 86-20-36548839

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Οικοδόμηση 1, Νο 3 του πρώτου δρόμου Xianke, κωμόπολη Huadong, περιοχή Huadu, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα

 • Τηλ.::86-20-36548852
 • Φαξ:86-20-36548839
 • E-mail:Sale9@ehmglobal.com
 • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Mr. Tim Wang
 • Mobile Site