Αρχική Σελίδα

EHM Group Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

EHM Group Ltd

EHM Group Ltd, έχει ειδικευτεί στα προϊόντα κατεργασίας ύδατος & υγειονομικής περίθαλψης για πολλά χρόνια. Με τα έτη προσπάθειας, EHM έχει αναπτυχθεί για να είναι μια κατασκευή, πώληση, και η υπηρεσία μεταπώλησης ενσωμάτωσε την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

EHM Group Ltd άνετο εργασιακό περιβάλλον, περίπλοκοι εξοπλισμοί παραγωγής και δοκιμής, άριστη ποιοτική διαχείριση και μια αλληλλέγγυα & υψηλή αποδοτική Ομάδα Διοίκησης. Είμαστε στο αυλάκωμα της ακριβούς διαχείρισης, έξοχος-ισόπεδη ποιότητα. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας πέρασαν τα πιστοποιητικά του BV, CE και SGS. Συγχρόνως, κατέχουμε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδίου μερικοί απ' αυτούς. Τα προϊόντα μας και το εμπορικό σήμα EHM έχουν κερδίσει τη μεγάλη φήμη και εσωτερική και στο εξωτερικό, καθιερώσαμε τη συνεργασία με πολλές σήμα-διάσημες επιχειρήσεις, διεθνώς, και τα προϊόντα μας πωλούνται στην Ευρώπη, ο Βορράς & τη Νότια Αμερική, την Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία άνω των 50 χωρών και περιοχών.
  
Ακολουθώντας τη διοικητική ιδέα «της τεχνολογίας ως ρίζα, προσωπικό ως fundamentality», θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις νεώτερες ανάγκες και να δημιουργήσουμε την αξία για τους πελάτες με την οδήγηση της αγοράς, της προηγμένης τεχνολογίας και των εξοπλισμών, των άριστων τεχνών εργασίας, της καλής ποιότητας και της αλυσίδας εφοδιασμού. Για τον προμηθευτή του, τα οφέλη των λύσεων κατασκευής δυνατότητας και υψηλής τεχνολογίας EHM περιλαμβάνουν την ουσιαστικά μικρότερη χρόνος--αγορά, το χαμηλό κόστος παραγωγής, τη βελτιωμένη χρησιμοποίηση προτερημάτων, το βελτιστοποιημένο προϊόν, τις εύκαμπτες μορφές συνεργασίας και τη διάφορη προνομιακή πολιτική της κυβέρνησης. EHM αφιερώνεται στην παροχή του προμηθευτή του με συνέπεια υψηλού επιπέδου της υπηρεσίας και των καινοτόμων λύσεων στην εφαρμοσμένη μηχανική προϊόντων, το κόστος, την αξιοπιστία και την έγκαιρη παράδοση.
  
Για να βεβαιώσουν ότι τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα ανταποκρίνονται, το σχέδιο για την ποιότητα, το σχέδιο για την αξιοπιστία και το σχέδιο για τις τεχνολογίες ασφάλειας εφαρμόζονται σε όλη τη ανάπτυξη προϊόντος. Οι εργαζόμενοί μας εκπαιδεύονται για να καταλάβουν την ποιοτική υποχρέωση ε-Healthmanufacturer (EHM) και να γίνουν ένα μέρος της συνολικής ποιοτικής λύσης. Σαν μέρος της δέσμευσής μας για τη συνεχή βελτίωση, οι έρευνες ικανοποίησης πελατών χρησιμοποιούν την εισαγωγή για να αναβαθμίσουν συνεχώς τα επίπεδα απόδοσής της.

Ευπρόσδεκτες διαταγές OEM/ODM.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : EHM

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-20 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

2007 Ιουλίου, Co. ε-Healthmanufacturer, ΕΠΕ ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ. Συγχρόνως το γραφείο ήταν οργάνωση στην πόλη Guangzhou, Κίνα.

Μετά από 2 ακριβούς έτη στοχοθέτησης αγοράς, μαζί με την αλληλλέγγυα και άριστη εργασία ομάδων, περνάμε επιτυχώς τη οικονομική κρίση, και ακόμα περισσότερο που πήραμε ένα υψηλότερο και γρηγορότερο βήμα στην ανάπτυξη. Γινόμαστε πρωτοπόρος στην αγορά των προϊόντων σπιτιών και υγειονομικής περίθαλψης, όπως το αλκαλικό νερό ionizer, ο αλκαλικός διανομέας νερού, η αλκαλική στάμνα νερού, η αλκαλική φιάλη νερού, το αλκαλικό ραβδί νερού, η ιονική detox foot spa μηχανή, και άλλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης σπιτικού.

Το 2009, κινήσαμε το γραφείο μας προς μια εθνική βιομηχανική ζώνη επιπέδων, και είχαμε την οργάνωση εργοστασίων ηπειρωτικών χωρών της Κίνας μας στην πόλη Guangzhou, Κίνα. Στο ίδιο χρόνο, ανοίξαμε 2 επιχειρήσεις κλάδων στην πόλη του Πεκίνου και την πόλη του Taiyuan, για να αρχίσουμε το εσωτερικό μάρκετινγκ της Κίνας μας. Είχαμε το εμπορικό σημάδι μας EHM και YIJIAN που καταγράφηκαν στην ηπειρωτική χώρα της Κίνας.           

Το 2010, τη Co. ε-Healthmanufacturer ονόματος επιχείρησής μας, ΕΠΕ άλλαξαν σε EHM Group Ltd. Από εκείνη την στιγμή επάνω, η επιχείρησή μας άρχισε τη Collectivize διαχείριση. Διοργανώσαμε πάνω από το εργαστήριο εργοστασίων 4000 τετραγωνικών μέτρων πάνω από 15 άτομα πωλήσεων, και πέρα από τις ετήσια πωλήσεις US$10,000,000. Κερδίσαμε πολλούς σεβασμούς και επαίνους από τους πελάτες μας στον παγκόσμιο.

Και στις αρχές του 2012, εμείς οργάνωση άλλες 2 επιχειρήσεις κλάδων. Κάποια είναι Co. χορταριών EHM, ΕΠΕ, το οποίο είναι ειδικό για το μάρκετινγκ των μαξιλαριών/των μπαλωμάτων υγείας, και τα μαξιλάρια αδυνατίσματος & ομορφιάς. Άλλη είναι Co. επιστήμη και τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος Shanxi Yijian,

Το έτος 2013, συνεχίζουμε το βήμα χρησιμοποίησής μας στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης. Προσαρτήσαμε μια επιχείρηση ιατρικού εξοπλισμού, η οποία έχει κατασκευάσει τις συσκευές επεξεργασίας λέιζερ. ΕΠΕ. Η δύναμη της ομάδας μας γίνεται μεγαλύτερη και μεγαλύτερη.

Και τώρα, η ομάδα μας έχει αυξηθεί μέχρι μια επιχείρηση που έχει πάνω από εργοστάσιο 18000 τετραγωνικών μέτρων και τη θέση γραφείων, και πάνω από 80 υπαλλήλους. Και με την επαγγελματική εργασία ομάδων μας και τις προηγμένες εγκαταστάσεις μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιοδήποτε επαγγελματικό αίτημα στο cOem & την υπηρεσία ODM, την κατασκευή, και το μάρκετινγκ.

υπηρεσία της εταιρίας

Προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα κατεργασίας ύδατος χρήσης ποιοτικών σπιτιών και τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης πολύ λογικές τιμές, όπως το αλκαλικό νερό ionizer, ο αλκαλικός διανομέας νερού, η αλκαλική στάμνα νερού, η αλκαλική φιάλη νερού, το αλκαλικό ραβδί νερού, η ιονική detox foot spa μηχανή, και άλλα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης & ομορφιάς σπιτικού. Χαιρετίζουμε θερμά το cOem & την υπηρεσία ODM.

Ομάδα επιχείρησης

1. Τον Οκτώβριο του 2009, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στην έκθεση πρόσβασης της Κίνας φθινοπώρου στο Χονγκ Κονγκ

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

2. Τον Απρίλιο του 2010, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στην έκθεση πρόσβασης της Κίνας ανοίξεων στο Χονγκ Κονγκ

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

3. Τον Αύγουστο του 2010, όλοι οι υπάλληλοι EHM παρευρίσκονται στις συνεκτικές δυνάμεις που ενισχύουν το στρατόπεδο κατάρτισης

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

4. Το Μάρτιο του 2011, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στην υγεία Guangzhou και την ιατρική έκθεση οργάνων

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

5. Το Μάρτιο του 2011, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στην έκθεση οργάνων κατεργασίας ύδατος στις ΗΠΑ

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

6. Το Μάιο του 2012, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στη 111η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας ανοίξεων (έκθεση καντονίου) σε Guangzhou.

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

7. Τον Οκτώβριο του 2012, η ομάδα πωλήσεων EHM μας παρευρίσκεται στη 112η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας φθινοπώρου (έκθεση καντονίου) σε Guangzhou.

Κίνα EHM Group Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Οικοδόμηση 1, Νο 3 του πρώτου δρόμου Xianke, κωμόπολη Huadong, περιοχή Huadu, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα

  • Τηλ.::86-20-36548852
  • Φαξ:86-20-36548839
  • E-mail:Sale9@ehmglobal.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Mr. Tim Wang
  • Mobile Site