Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑλκαλικός εξαγνιστής νερού

6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI

6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI

  • 6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI
  • 6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI
  • 6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI
  • 6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI
6 εξαγνιστής νερού σκηνικής νανο ενέργειας αλκαλικός 7.5 - 10.0 pH 125PSI
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΊΝΑ
Μάρκα: EHM
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: Ehm-010
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 3 σύνολα
Συσκευασία λεπτομέρειες: 3 σύνολα συσκευάζονται σε 1 χαρτοκιβώτιο.
Χρόνος παράδοσης: εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 2000/Υ ΑΝΆ ΜΉΝΑ
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ζωή φίλτρων: 12000L ανώτατη πίεση νερού: 125psi
PH: 7.5 - 10.0 Όνομα προϊόντων: Αλκαλικός εξαγνιστής νερού
Ροή του νερού: 0.6 - 6L/m Πίεση νερού: 0.10 - 0.3MPA
Υψηλό φως:

αλκαλικοί εξαγνιστές νερού

,

μηχανές νερού ionizer

,

6 μηχανή εξαγνιστών σκηνικού αλκαλική νερού

 

 

 

 

6-στάδιο νανο πρότυπο ehm-010 διανομέων ενεργειακού αλκαλικό νερού

Πληροφορίες προϊόντων

Specs:
- Ανώτατη ροή του νερού: 3000 γαλόνια πριν από την αντικατάσταση φίλτρων
- Ανώτατη πίεση νερού: 125PSI
- Ανώτατη θερμοκρασία: 120 βαθμός Φ (φίλτρο 1)
- 100 βαθμός Φ (φίλτρο 2-6)
Υψηλά - ποιοτικό κεραμικό φίλτρο - λιγότερο από 0,9 μικρά
Ενεργοποιημένο φίλτρο άνθρακα - μέγιστος έλεγχος της ρύπανσης
Βακτηριοστατικό φίλτρο - μικρόβιο & βακτηρίδια θανάτωσης
Φίλτρο κυτταρίνης - για το επικίνδυνο μόριο
Βιο ενεργειακός μετασχηματιστής - για να σπάσει το μόριο νερού, μεταβολισμός σωμάτων αύξησης.

Ευρύ ενεργειακό φάσμα για την αποτελεσματική διανομή αίματος. Προμηθευτής μεταλλεύματος και ασβεστίου στο καθημερινό πόσιμο νερό. Σώμα αύξησης άνοσο, για την υγιή και όμορφη ζωή.

 

Το ενεργειακό υδάτινο σύστημα είναι μια μεγάλη δημιουργία για τις ανθρώπινες υγείες. Το καθαρό νερό του είναι πολύ καλύτερο από το σύστημα RO. Μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό, να αυξήσει το οξυγόνο στο νερό, να μακρύνει τη ζωή κυττάρων και να βελτιώσει επίσης τη φυσική ποιότητα. Σε μια λέξη, τα πλεονεκτήματά του είναι πολύ περισσότερο από το σύστημα RO. Το ενεργειακό υδάτινο σύστημα είναι απαραίτητα εμπορεύματα για τις ανθρώπινες υγείες. Ο σημαντικότερος όλοι, ενεργειακό νερό είναι ιατρικός για το ουρικό οξύ και gout. Κατωτέρω είναι η εισαγωγή κάθε σταδίου του ενεργειακού υδάτινου συστήματος.
1$ο σκηνικό PP φίλτρο: για να αποβάλει το ρύπο, την τρίχα, τη σκόνη, την άμμο, τη γύρη και τη ρύπανση.
2$α κασέτα σκηνικών κεραμική φίλτρων: για να αποβάλει τα βακτηρίδια και τον ιό. Η ποιότητα νερού μέσω του σταδίου παίρνει καθαρή για να πιει χωρίς να βράσει. καθαρισμός 99. 7%.
3$ο φίλτρο σκηνικού υψηλό ιονικός-μετα άνθρακα: είναι καλύτερο και ασφαλέστερο από άλλο μετα φίλτρο άνθρακα και μπορεί να διαγράψει το χλώριο, τις οργανικές ουσίες, το φυτοφάρμακο, τις χημικές ουσίες και το βαρύ μέταλλο.
μαγνητικό ενεργοποιητής κυμάτων Pai 4ων σταδίων πολυβάθμιο: για να πάρει το πόσιμο νερό πιό απορροφητικό για το σώμα, να επιταχύνει το μεταβολισμό και να αυξήσει το οξυγόνο στο νερό. Το σώμα δεν είναι ικανό να πάρει κουρασμένο. Η ζωή κυττάρων μπορεί να πάρει πολύ μετά από να απορροφήσει το ικανοποιητικό ενεργειακό νερό.
οι μακρινές υπέρυθρες ακτίνες 5ων σταδίων ποτίζουν το μικρό ενεργοποιητή μορίων: για να πάρει μικρότερο τόσο μικρό μορίων νερού όσο και το ενεργό νερό. Το ενεργό νερό μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό, να ενεργοποιήσει το νερό, να ενισχύσει την αντίσταση για τη συντήρηση του προσώπου, της υγείας και της ζωής και να κρατήσει επίσης το οξυγόνο στο νερό. Το pH του ενεργειακού νερού είναι περισσότερο από 7 η τόσο που φυσική ποιότητα μπορεί να βελτιωθεί και να πάρει καλύτερα εάν μακροπρόθεσμο ποτών.
Εάν βαλμένοι ένα φλυτζάνι του κρασιού, της σάλτσας σόγιας, του καφέ, του ξιδιού ή του τσαγιού σε ένα φλυτζάνι του ενεργειακού νερού, να βρείτε ότι τα γούστα θα έπαιρναν καλύτερα. Αυτό είναι ενεργειακό νερό μπορεί να αλλάξει το γούστο των ποτών καλύτερα. Αυτός είναι πολύ μαγικός.
Κατωτέρω είναι τα πλεονεκτήματα του ενεργειακού υδάτινου συστήματος.
Το μόριο ενεργειακού νερού είναι μικρότερο από το νερό RO ώστε να είναι ευκολότερος από το σώμα και ευεργετικότερος για το ανθρώπινο σώμα.
Το ενεργειακό νερό είναι αλκαλικό, αλλά το νερό RO είναι οξύ.
Το ενεργειακό νερό μπορεί να κρατήσει την ορυκτή ουσία, αλλά το υδάτινο σύστημα RO αποβάλλει σχεδόν την ορυκτή ουσία.

Το νερό αποτελεί 70% της συνολικής έκτασης της γης, όπου 97% είναι αλμυρό νερό της θάλασσας 2% είναι παγετώνας. Εντούτοις, η φύση έχει ένα ασύλληπτο σύστημα επεξεργασίας, που μπορεί να χρησιμοποιήσει το φως του ήλιου και σχεδόν κάθε στοιχείο στη γη για να παραγάγει το υγιές φυσικό νερό διαβίωσης, ώστε να μετασχηματιστεί το γήινο νερό στο πόσιμο νερό.
Λόγω της έκθεσης κάτω από την ηλιοφάνεια και τη μαγνητική δύναμη από το φυσικό μαγνητικό πεδίο καθώς επίσης και της αντίδρασης μεταξύ των βράχων και του χώματος, το νερό που στη διαδικασία ροής ενσταλάζεται με ενεργητικό, οξυγόνο και μετάλλευμα, θα εξελιχθεί έπειτα στο ισχυρό μικρό μόριο νερού, το οποίο διαμορφώνει περαιτέρω την ειδική μοριακή δομή.
  6 υδάτινο σύστημα ενεργειακής διαβίωσης φίλτρων, ο περισσότεροι ενεργειακός μετασχηματισμός προόδου και το σύστημα δημιουργιών νερού.
Μέσω των έξι σωλήνων φίλτρων με την υψηλή πυκνότητα, μπορεί να δώσει το πλήρες παιχνίδι στις έξι διαδικασίες διήθησης με το simulative φυσικό οικοσύστημα, το οποίο θα παράσχει έπειτα σε μας υψηλό - ποιότητα του νερού που είναι ακριβώς ίδια με τα νερά πηγής.
    

Κασέτα 1: Καθαρισμένο & βακτηριοκτόνο σύστημα:

Η Dupont MicroFree; Φίλτρο αντι-βακτηριδίων PP και ένα ενεργοποιημένο φίλτρο φραγμών άνθρακα. Αποτελεσματικά αφαιρέστε το τραχύ και στερεό ίζημα. Υπάρχει μια βακτηριοκτόνος επίδραση στον κολπίσκο νερού προκειμένου να κατασταθούν τα μένοντα βακτηρίδια σκληρά στην αναπαραγωγή. Αποσυνθέστε το τοξικό προϊόν και κάνετε το νερό στο μικρότερο μόριο που εύκολος να είναι εξετάστε την ακριβή κασέτα συνέχειας.
 

Κασέτα 2: Κεραμικό σύστημα διήθησης
  Γίνοντα από τη Diatomaceous γη (καταθέσεις από το κατώτατο σημείο των λιμνών και των λιμνοθαλασσών που έχουν συμπιεστεί και έχουν ψηθεί στις υψηλές θερμοκρασίες), αυτό το κεραμικό φίλτρο έχει ένα συνεπές μικρό μέγεθος πόρων 0.3~0.6 μικρών στη μικρότερη λάσπη καραντίνας, τη σκουριά και τα χημικά θέματα. Για να καταστήσουν το νερό & να χωρίσει τα ποικίλες βακτηρίδια και τις ακαθαρσίες.
 

Κασέτα 3: Σύστημα καθαρισμού νερού
Οι ΗΠΑ που έγιναν συμπίεσαν την ενεργό κασέτα άνθρακα μπορούν να φιλτραρίσουν και να απορροφήσουν την ακαθαρσία και να αποβάλουν το υπόλοιπο του χλωριδίου, trihalomethanes, της χλώριο-αμμωνίας καθώς επίσης και της ιδιαίτερης μυρωδιάς του νερού και να καταστήσουν το νερό πιό γλυκό.
 

Κασέτα 4: Σύστημα ρητίνης ανταλλαγής
Αμερικανικό NSF επικυρώνει τη θετική ιονική ανταλλαγή ρητίνης, η οποία είναι προκειμένου να μειωθεί ο όξινος ασβέστης μαγνήσιου ασβεστίου άνθρακα που μπορεί να οδηγήσει στον υπολογισμό ή το πρόβλημα πετρών, έτσι ώστε ο σκληραίνοντας βαθμός νερού γίνεται μέτριος. Ιατρική της Ιαπωνίας με την υψηλή απορρόφηση 1250ppm/g, η οποία τα ενεργά σιτάρια άνθρακα μπορούν να απορροφήσουν την ιδιαίτερη μυρωδιά στο νερό, τα χρώματα και το επιβλαβές υπόλοιπο των ρύπων συμπεριλαμβανομένου του χλωρίου, των βαριών μετάλλων και άλλων καρκινογόνος χημική ουσία.
           

Κασέτα 5: Αναπαραγμένο ενέργεια σύστημα
Ένας ισχυρός ενεργειακός μετατροπέας EC3000, με τις βιο-κεραμικές χάντρες φιαγμένες από 26 αργίλους και ορυκτά οξείδια, δημιουργεί τη μαγνήτιση και τη δόνηση για να βελτιώσει την ικανότητα του οξυγόνου με την υγιεινή ενέργεια. Μπορεί να αφήσει να ποτίσει παραμένει μέσα αναζωογονεί τον όρο. Το EC3000 έχει ως σκοπό να διαρκέσει μια διάρκεια ζωής.
 

Κασέτα 6: Αποσυνθέστε το δηλητήριο και απορροφήστε το σύστημα βαρύ μετάλλου
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ υψηλός ακριβής και συμπυκνώνει τον ενεργοποιημένο φραγμό φίλτρων άνθρακα και τον κοκκώδη ενεργοποιημένο φραγμό άνθρακα KDF περνούν κάτω από το κριτήριο NSF. Μια άλλη παγκόσμιας ποιότητας ποιότητα του ενεργοποιημένου άνθρακα μπορεί εντελώς να απορροφήσει και να αποσυνθέσει το δηλητήριο, το βαρύ μέταλλο και την καρκινογόνο ουσία.
Το ενεργειακό νερό αντηχεί με τις ενεργητικές δονήσεις του σώματός μας. Όταν πίνουμε το νερό διαβίωσης, ενισχύει, ζωντανεύει την ενεργειακή δύναμή μας. Το σώμα μας θα σώσει επάνω την πολύτιμη ενέργεια για τη στροφή του νερού και το δόσιμο του της ενέργειας προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για τις σωματικές λειτουργίες.
Το οξυγόνο είναι τα καύσιμα της ζωής και οι περισσότεροι από μας σκέφτονται ότι κερδίζουμε μόνο το οξυγόνο μέσω του αέρα, αλλά πραγματικά το οξυγόνο που διαλύεται στο νερό προσφέρει μια αμεσότερη διαδρομή στα κύτταρά μας. Το ενεργειακό νερό προσφέρει το άφθονο οξυγόνο που είναι εύκολα - διαθέσιμος στα κύτταρά μας. Αυξάνει επίσης το οξυγόνο που εισπνέετε που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν αναπνέετε τον αέρα φτωχής ποιότητας ή εάν η γήρανση και η φτωχή υγεία έχουν επιβραδύνει την εισαγωγή οξυγόνου μας.

 

 

Τα οφέλη του ενεργειακού νερού

 


1. Ενισχύστε την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και την αποτοξίνωση του σώματός σας
2. Προάγει το μεταβολισμό για τη βέλτιστη υγεία
3. Ενισχύει το αυτοθεραπευόμενο ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια στις ασθένειες
4. Αποτρέπει τα προβλήματα δυσκοιλιότητας, τους πονοκέφαλους, το στοματικό έλκος, τα προβλήματα δερμάτων, κ.λπ.
5. Δοκιμάζει ομαλότερος, πιό γλυκός και απορροφάται εύκολα από το κύτταρο του σώματός σας
Με δικούς μας 6 φίλτρα αντιμετωπίζουν το τοπ ενεργειακό νερό Ο2 θα έχετε την πλήρη ψυχική ηρεμία ξέροντας ότι εσείς και η οικογένειά σας πίνετε το καθαρό νερό κρυστάλλου χωρίς την ασθένεια-πρόκληση των τοξινών και το νερό που έχει όλη τη θαυμάσια ζωή-ενισχύοντας καλοσύνη εκείνη η φύση προορισμένη.

Το ενεργειακό νερό παρέχει magnetite την αντήχηση για να μετατρέψει τις συστάδες μορίων νερού μικρότερες και την οδηγεί βίαια σε μια ισχυρή ενέργεια διείσδυσης που φέρεται με μια υψηλή ικανότητα του οξυγόνου. Ενεργοποιεί και επιταχύνει την ταχύτητα της έκκρισης του δηλητήριου. Είναι πολύ καθαρό και δεν δίνει μια παρενέργεια. Το ενεργειακό νερό θα μπορούσε να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό του μικροβίου και idioblast και κάνει τα κανονικά κύτταρα την ασφαλή ανάπτυξη. Βελτιώνει τα όργανα πίσω στο φυσικό ένστικτο και καθιστά το ζωντανό πλάσμα ανακτήσιμο στην υγιή θέση.

Το ενεργειακό νερό είναι περιβαλλοντικό ελεύθερο εσωτερικό ανθρώπινο σώμα, μπορεί αποβάλλει να δηλητηριάσει από τα κύτταρα, αυξάνει το μεταβολισμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα σωμάτων και μας βοηθά να αποτρέψουμε από την ασθένεια όπως τον υπολογισμό, εισάγει τη γαστρίτιδα, τον καρκίνο, το indigestive σύστημα, την ηπατίτιδα, την υπέρταση, ουρικούς & gout, την αϋπνία, σεξουαλικούς, τη δυσλειτουργία, το πρόβλημα καρδιών, το διαβήτη και τον όγκο. Τα ορυκτά στοιχεία δημιουργούν την ουσία που είναι καλή για τα ζώα και τα φυτά. Το αλκαλικό ενεργειακό νερό είναι οικογενειακός καλός σύντροφος που είναι μπορεί να χρησιμοποιήσει για το πρόσωπο πλύσης για να βελτιώσει το δέρμα και να αποτρέψει από τη γήρανση και μπορεί επίσης φύλλα τα φυτά φρέσκα. Χρησιμοποιώντας το ενεργειακό νερό για να πλύνουν το λαχανικό και τα φρούτα και έπειτα ενυδατωμένος στο ενεργειακό νερό για 30 λεπτά, το υπόλειμμα φυτοφαρμάκων στο λαχανικό και τα φρούτα θα τους αφαιρέσουν και θα κρατήσουν φρέσκους. Εκτός από από, είναι εύγευστο για όλους που μαγειρεύουν όπως κατά την κατασκευή ενός καφέ ή ένα τσάι, το στυπτικό και πικρό γούστο θα πάνε. Αυξάνει μια ευχάριστη μυρωδιά και επιστρέφει ένα αρχικό γούστο.

 

 

Θέση προέλευσης:

Κίνα

Εμπορικό σήμα:

EHM

Πρότυπος αριθμός:

Ehm-010

Πιστοποίηση:

SGS

Μέγεθος:

38cm * 39cm * 50cm

Συσκευασία:

277mm * 175mm * 357mm

Βάρος:

8 κλ

Πίεση νερού:

0.10-0.3 MPA

Ροή του νερού:

0.6-6 L/m

Ζωή φίλτρων:

12000L

Περιβαλλοντική θερμοκρασία:

5℃~40℃

Υγρασία:

≤90%

PH:

7.5-10.0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
EHM Group Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr Tim Wang

Τηλ.:: +8615876526966

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Οικοδόμηση 1, Νο 3 του πρώτου δρόμου Xianke, κωμόπολη Huadong, περιοχή Huadu, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα

  • Τηλ.::86-20-36548852
  • Φαξ:86-20-36548839
  • E-mail:Sale9@ehmglobal.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Mr. Tim Wang
  • Mobile Site